Winterschilder

Tijd voor de Winterschilder! Vanaf 1 november 2021 tot 31 maart 2022. In die winterperiode krijgt u bij husman schilders een behoorlijke korting op uw schilderwerk. Vraag ons naar de voorwaarden via één van de contactmogelijkheden!

Een winterschilder is een schilder dat actief is in de winterperiode. Dit is de tijd tussen november en eind maart. echter alleen actief in de winterperiode. De werkzaamheden blijven hetzelfde. Bij Husman schilders kunt u dus gewoon terecht voor buiten- en binnenschilderwerk.

Heeft u een winterschilder nodig. Dan is elk schilder mogelijk. Voor binnenschilderwerk zijn de weersomstandigheden niet altijd van belang. Bij Husman schilders profiteer u voor binnenschilderwerk van een interessante korting.

Bij Husman schilders werken wij binnen het huis met verf op waterbasis, onze ver is bijna geurloos. Toch adviseren we om uw woning te laten luchten tijdens en na het schilderen.  

De voordelen van een winterschilder

  • Een winterschilder kan eerder beginnen: In de winter is het bij Husman Schilders minder druk. Hierdoor hebben wij meer beschikbare dagen.
  • Profiteren van korting:  Uw woning laten schilderen? Dan is een goed prijs/kwaliteit verhouding van belang. Bij husman schilders geven we een kennismakingskorting van 10% Bel of email ons voor een vrijblijvende offerte.
  • Uw woning is klaar voor de zomer: In de winter beginnen betekent dat u in de zomer kunt gaan genieten van uw frisse woning. 

Uw woning laten schilderen in de winter?

Ontvang gratis een offerte voor jouw project bij husmanschilders.nl


    Neem contact op voor een vrijblijvend advies