Over ons

Maak kennis met Husman Schilders. Schildersbedrijf met 10 jaar ervaring in zakelijk en particulier schilderwerk. We hebben werkt met diverse nieuwbouw woningen, regulieren woonhuizen, kerken en bedrijfspanden.

Wij zijn gespecialiseerd in schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Bij Husman schilders kunt u niet alleen terecht voor schilderwerk van uw huis, binnen en buiten, maar ook kunt u terecht voor spuiten van de muren of deuren. Onze diensten bestaan verder uit behangwerk, stucwerk, latexspuitwerk en vloercoating. Onze tarieven zijn gebaseerd per m2, of op basis van nacalculatie. Een vaste prijsafspraak is ook mogelijk.

Husman staat voor kwaliteit, secuur werken, transparantie en vertrouwen. Onze competenties ziet u ook terug in de recente projecten. Wij leveren waarde voor uw geld. Afspraak is afspraak. Wij streven naar een snelle en helderen communicatie. Eigenlijk zoals het hoort.

Husman Schilders is gevestigd in Breda. Als werkgebied bezoeken wij de plaatsen Breda, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Dordrecht, Bavel, Chaam, Oosterhout, Teteringen, Dorst en Etten-Leur. 

Heeft u vragen of onze werkwijzen? Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek.